yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişi tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda mahir olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve deruneride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme münhallukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden henüz bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin kötü sızdırmazlık şpeşı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlanabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Kapısı 120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bâtınin tercih edilir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kabilinden faktörlere bentlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf Yangın Merdiveni Kapısı bir yangın kapkaloriın daha erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yönlü olarak belirlenen yerlere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış Yangın Kapısı İşareti bulunmalı, kapı her çağ serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya nesil sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok elverişli maliyetlidirler; orantılı korumaya ehil olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının sıfır başüstüneğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page